Project Description

Når man som virksomhed inviterer sine kolleger, må topprioriteten  være at kunne tilbyde en dag så ALLE kan se sig selv, som en del af arrangementet.

Igennem skov og på eng:
Segway // MTB (Mountain bike) // Bueskydning (Compound og Recurvebuer) // Ridning på Islandske heste // Vandre eller løbeture i terrænet // Yoga med ro og fordybelse.

Højgaard Event har til huse på en gammel bindingsværksgård, der ligger med skov og marker på de 3 sider og kun 30 m til Vejle fjord på den fjerde. Så uanset årstid, er her altid en fantastisk natur.

På aktiviteterne er der altid tilknyttet professionelle instruktører, både af hensyn til oplevelsen men ikke mindst ifht. sikkerheden.  Ingen bliver ”sluppet løs” på egen hånd.

På fjorden er der bl.a. mulighed for // Rib sejlads // SUP (stand up paddeling) //Kajak // Kano – og en svømmetur er også altid en mulighed.

Vi kan servere alt hvad I kunne ønske Jer, og uanset om det er kaffe m/ kage eller gourmetmad I vælger, har vi de rigtige samarbejdspartnere, som vi har brugt i mange år.

Skulle I have brug for overnatning, har vi Comwell Kellers Park og Munkebjerg Hotel indenfor en radius af 2. km.

MEN, det kunne jo også være alle skulle overnatte i Luxus Tippier, på den store eng ud til Vejle fjord. Her er redt op med sengetøj og plaider på sengene, og der er hyggeligt indrettet med bord og stole. Der kan være max 4 senge i Tippien

Se videoen om indretningen her til venstre på siden.

Hvor mange I er i virksomheden, betyder ikke noget for om vi kan lave en god og aktiv dag, heller ikke hvis I er flere hundrede ansatte. Vi vil stadig kunne håndtere og servicere alle, med spændende aktiviteter.

Tilbage til oversigten!
Fortsæt til “Hønse”mad