Team building må gerne være

 • sjovt og udfordrende
 • for alle
 • fysisk og psykisk krævende
 • intellektuelt udfordrende
 • meningsfyldt
 • brugbart efterfølgende
 • udviklende for ens samarbejdsevner
 • konkurrencepræget

..og i vores teambuilding er det som i det virkelige liv

 • det er ikke forkert at sige nejtak til en opgave
 • alle på holdet, kan ikke være lige gode til alting
 • nogen på holdet skal støttes og guides

Målet er, at alle skal gå glade og styrket herfra og glæde sig til at mødes, med kollegerne igen i morgen.

Nøgleord for Team Buildings aktiviter

Segway, Fællesskab, SUP, Kajak, Mountainbike, Samarbejdsøvelser, Boldspil, Naturtur, Bål, Ridning og meget mere…

Vi, og vores professionelle instruktører, byder dig og din virksomhed velkommen, til en sjov, lærerig, udfordrende og hyggelig dag.

Hønsehuset

Hønsehuset er en fantastisk ramme for Teambuilding-aktiviteter. Her er ro til samarbejde og fordybelse samt plads nok til aktiviteter af forskellig karakter.

Vi laver mad sammen

Er I mellem 10 og 30  personer, kunne denne “Vild mad over bål” måske være noget for Jer.

I starter med en lille “vild” velkomstdrink, f.eks. hjemmelavet hyldedrik med dansk vand og hvidvin, og så er det kokken der tager over.

Han starter med at introducere Jer, til det vilde spiselige skatkammer. I kommer omkring regler, gode samlevaner og hvad der kan spises og ikke spises i naturen. Derefter går turen på strandengen og i skoven, for at finde de mange spiselige lækkerier.

Vel tilbage igen, defineres menuen, og I bliver delt op i hold – klar til at arbejde. Menuen tilberedes over åben ild, så hver gruppe har sit eget bålsted.

Til alle retterne serveres spændende vine og/eller god øl, og det hele rundes af med en kop kaffe og lidt chokolade.

Alt godt får en ende, men vi garanterer at alle er mætte – både af indtryk, frisk luft og lækker mad og I har som kolleger haft nogle dejlige timer sammen, hvor der har været plads til gode relationer, grin, samarbejde og historier.

Det siger vores kunder

2 teams fra Danfoss.
Vi havde en fantastisk dejlig eftermiddag og aften hos Højgaard Event i “Hønsehuset”.
Eftermiddagen var sammen med en outdoor gourmet kok – som introducerede os til alle de ting fra naturen omkring Sellerup, som vi kunne bruge i madlavningen senere – det var vældig interessant.
Dernæst lavede vi en tre rettere menu over bål – virkelig udviklende teambuilding-opgave. Positiv feedback fra alle.
Dette team var Danfoss Drives Globale Direktion – 11 topleder fra hele verden som i dagligdagen er ansvarlige for 5000 mand og en omsætning på 10 milliarder kroner.
Anden gang vi var på besøg,  fik vi en fantastisk middag bestående af 3 retter og gode vine – en helt fantastisk oplevelse at sidde i naturen/hønsehuset og der var en virkelig god feedback fra alle. Denne aften havde vi hyret en spille mand – som kom forbi og underholdt en times tid med rigtig dejlig musik og sang.
Dette team var Danfoss Drives Globale Sales, Marketing and After market Service team, bestående af 9 topledere i Sales, ansvarlig for 14oo mand globalt i Sales.
Best regards/Med venlig hilsen
Birgitte Ladefoged
HR Senior Director
Danfoss A/S
Heating Solutions

Birgitte Ladefoged, Danfoss

Familiedag for 160 personer
Kære Merete.
Jeg vil gerne takke dig og dit helt fantastiske team for en vidunderlig Sommerfest på Andkær Vig.
Fuld sol, blå himmel, dejlig mad og masser af sjove aktiviteter. Hvad mere kan man ønske sig på en søndag i juni måned?
Jeg har fået masser af god feedback fra vores ansatte og deres familier. Vi havde alle sådan en dejlig dag.
En særlig tak til dig Merete – du formåede at tilrettelægge det hele så jeg bare kunne slappe af. Det er tydeligt at din mange års erfaring kommer til udtryk ved, at alt bare spiller. Alle var så søde og hjælpsomme.
Vi kan varmt anbefale andre firmaer eller blot private arrangementer at holde fester hos dig.
De kærligste sommerhilsner
Christina Rehnquist
Milton Huse A/S

Milton logo AAEAAQAAAAAAAATaAAAAJDk4YjE4NzBkLWEyMjgtNDcyNy1hNDYyLWNjN2I4NzEzMzVhNg

Christina Rehnquist, Milton Huse A/S

ABB A/S sommerfest for alle medarbejdere i hele Danmark. Denne gang samledes vi i det skønne Andkær Vig ved Vejle, hvor Merete Højgaard – Højgaard Event,  virkelig havde lagt sig i selen for at vi fik en super dag og aften. Da vi ankom fra nær og fjern, blev vi modtaget af nogen søde piger, som stod klar med store kurve med kirsebær, som vi kunne nyde medens vi gik en kort tur igennem skoven, indtil vi kom frem til det store grønne område hvor festteltet var slået op. Og hvilken udsigt! Den var fantastisk med et stort grønt område, hvorpå flotte hvide telte var slået op, og med Vejle Fjord som baggrund!
Vi kunne hygge os med bl.a. kajak-sejlads, bueskydning, naturvandring, lystfiskeri og  sejlads på Vejle Fjord i en kæmpe speedbåd! Rundt omkring var der arrangeret hygge-steder hvor man bare kunne sidde/ligge og slappe af, der var mad og drikke hele eftermiddagen, og da vi nærmede os aften, nettede vi os ved et par hyggelige udendørs vaskearrangementer.
Maden om aftenen var super god, og al koordinering vedr. scene, teknik osv. med musikere og optrædende om aftenen sørgede Merete også for, så det eneste vi alle skulle gøre, var at læne os tilbage og bare nyde at alt klappede til festen. Området ved vandet var fantastisk til vores sommerfest, og da der om aftenen blev tændt fakler og bål rundt omkring, så kunne det ikke blive mere perfekt og stemningsfuldt!!
Tusind tak til Merete for at have sørget for alt, inklusiv alle de små detaljer undervejs som gør, at alle bare følte sig godt tilpas. Tilbagemeldingerne fra kollegerne har været fantastisk positive, så det var helt sikkert en dag og en fest, som vil blive husket meget længe ;o)

Ja, jeg kunne have skrevet meget mere, men det her var den meget korte version af sommerfesten ;o)
Mange sommerlige hilsener
Bente

 ABB_logo.svg (1) Bente Lindholm Sørensen ABB A/S PA Project Management
Bente Lindholm Sørensen, ABB A/S

Kontakt os for en uforpligtende snak om din kommende teambuilding dag i Andkær Vig – eller et helt andet sted.

Kontakt os

Højgaard Event har mere end 20 års erfaring med at arrangere store og mindre Events. Vi har adresse i det smukke Andkær Vig, med skov, mark og arealer, ganske få meter fra Vejle fjord.