Jeg hedder Merete Højgaard, og har beskæftiget mig med at arrangere Events i mere end 20 år, både i detailleddet men især for virksomheder.

Vi har lavet rigtig mange spændende Events, “ude” på virksomhedernes eller forretningernes egne adresser, men de seneste år har vi trukket meget af aktiviteten til Andkær Vig hvor Højgaard Event har til huse,  af den simple grund – her er en pragtfuld natur – en kæmpe legeplads for udendørs aktiviteter.

Uanset hvilken overskrift dit arrangement måtte have, er vi i stand til at lave det fra start til slut – aktiviteter, logistik,  AV udstyr, catering, indlæg fra foredragsholdere mv.
Vores værktøjskasse er stor, og vi har heldigvis ry for, at kunne tænke skæve ideer og aktiviteter ind i arrangementerne –
Samarbejdspartnere er vigtigt, og igennem årene har vi oparbejdet et netværk  af rigtig gode samarbejdspartnere der aldrig svigter, altid leverer varen og er klar til at tackle det uforudsete, hvis det opstår.

Så uanset om I skal bruge 85 MTB onsdag kl 01.22 eller 240 hummerhaler i samme farve – kender vi nogen der kan levere, og samtidig er vi i gang med at gøre klar, til I kommer.

Bankinformation

Den Jyske Sparekasse A/S
Havnepladsen 2, 7100 Vejle

Reg.: 9560
Kontonr.: 6130823503

Se mine samarbejdspartnere