Project Description

Det gamle Hønsehus er ligesom groet ind i skovkanten, og her er der autenticitet for alle penge og sanser.
Hønsehuset kan indrettes som køkken, og der er plads til at 15 – 20 mennesker kan lave mad, sammen med en professionel kok. 

Menuen har vi talt om forinden og når I kommer, er der handlet ind, knivene er slebne og forklæderne strøgne – og så skal alle i gang med kokken som tovholder.
Når menuen er tilberedt, bliver arbejdsbordet i Hønsehuset lavet om til spisebord, eller i sidder udenfor i skovkanten, hvis vejret tillader det.

Hvis I er mellem 30 og 40 personer, kan vi arrangere det sådan, at der både er madlavning og en eller 2 andre aktiviteter. I deles ind i hold, og skifter så imellem at lave mad og skyde bue, køre Segway eller noget helt tredje. 

Her vil der typisk være sat et spisetelt op, i forbindelse med Hønsehuset.

Højgaard Event har et samarbejde med den helt fantastiske Helena Grayston, også kendt fra bøger og TV som ”Syltedronningen”.
Fra efteråret vil du her på siden kunne læse om, hvad vi kan tilbyde sammen med Helena – men det bliver noget med Scones og English Tea Time i Hønsehuset.