Udgangspunktet er, at naturen er et godt sted at være.
Erindringer af dagens indhold og udbyttet fastholdes bedre når fremlæggelser og drøftelser, finder sted i inspirerende omgivelser.

Det giver nye muligheder for

  • Plads til nytænkning – Walk-&-talk, inspirerende foredrag og workshops i bøgeskoven.
  • Refleksion i forbindelse med ændringer i organisationen.
  • Kulturtræning.
  • Opstart / afslutning af projekter.

Kaffen og maden smager med garanti godt, når den indtages under bøgen med udsigt ud over fjorden.

Oplevelser der vil sidde i jer lang tid efter, I er kommet hjem til jeres virksomhed. Uanset vejret kan I være sikre på at komforten er høj, og – I kan være helt rolige – skulle det danske vejr drille for meget, får I tag over hovedet.

Foredrag for “Hjerne & Tanke”

Jesper Bergstrøm

Jesper Bergstrøm er en af vor tids bedste foredragsholdere, når det drejer sig om attitude – attitude ifht kolleger og kunder, ja mennesker generelt.

Et foredrag der er en kombination af ekspertise, underholdning og praktiske øvelser.
Formålet er at skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø og ultimativt de bedste resultater for virksomheden.

Læs mere

Bente Kjems Dyring

Jeg har i mere end 15 år arbejdet globalt med fokus på leder og organisationsudvikling.
Workshoppen skræddersyes til jeres organisation, men vi vil altid inddrage naturen og aktiviteterne foregår udendørs. Der kræves ingen særlige fysiske forudsætninger, men praktisk påklædning og fodtøj er hensigtsmæssigt.

Læs mere

Thomas Rathsack

Thomas undgår store organisationsteoretiske udredninger, men redegør på klar og direkte facon om sine erfaringer fra Jægerkorpsets high performance teams og herunder mere end to år i krig.

Læs mere

Workshops for “Gane & Mave”

Jesper Vollmer

Vi har fået muligheden for, at nyde godt af Jespers evner som vært hos os, under hans unikke kokkeskoler.

Vi spurgte Jesper, hvordan han ville beskrive sin måde at undervise på…

Læs mere

Helena Grayston

Syltedronningen alias Helena Grayston, kan alt hvad der er værd at kunne omkring emnet.

Helena har boet i England nogle år, og har taget en masse af de skønne engelske traditioner til sig, omkring tilbehør – f.eks. Relish, Chutney, Pesto, Pickles og meget meget mere.

Læs mere

Jeanett Ansbjerg

Vi har et samarbejde med den søde og dygtige konditor Jeanett Ansbjerg, der har vundet flere flotte priser i sin karriere, og Jeanett siger…..

”Man behøver ikke at have erfaring med at lave fyldte chokolader, da du i løbet af de par timer vi er sammen, lærer teknikkerne”
”Vi kommer til at gennemgå hvordan man tempererer chokolade, hvorefter man støber i formene, og til sidst fylder dem med forskelligt lækkert fyld.”

Læs mere

Aktivitet for “Sjov & Motion”

Søren Holm

I DR programmet ”Rigtige mænd” der gik sin første sejrsgang i de danske stuer i 2018, mødte vi for første gang smeden Søren, og siden har han været så ”grueligt meget igennem” som han selv udtrykker det.

Læs mere

Jesper Bergstrøm

Er den gode gamle høflighed og respekt imellem mennesker ved at forsvinde?

Jesper Bergstrøm er en af vor tids bedste foredragsholdere, når det drejer sig om attitude – attitude ifht. kolleger og kunder, ja mennesker generelt.

Et foredrag der er en kombination af ekspertise, underholdning og praktiske øvelser.
Formålet er at skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø og ultimativt de bedste resultater for virksomheden.

Jesper Bergstrøm har flere forskellige overskrifter på sine peptalks:

  • Arbejdsglæde & positivitet
  • En vinders kropssprog
  • Kropssprog for sælgere
    ……bare for at nævne nogle få.

….og. hvis du til de flg. linjer kan sige ”ja, det er hverdagen i vores virksomhed!” så er foredragene ikke noget for Jer – hvis ikke, så ses vi måske!
– at gøre sig umage, at holde aftaler, at komme til tiden, at ringe tilbage, at sætte pris på andres arbejde og gode adfærd, at være nærværende, at smile til hinanden, at sige go morgen, at hilse på fremmede hvis man får øjenkontakt, at rose og anerkende hinanden, at give et godt håndtryk, at respektere at vi er forskellige, at støtte andre i deres mål og drømme.

Jesper ser frem til at møde Jer i den skønne natur, ved Vejle fjord.

Vil du vide mere om Jesper Bergstrøm:  http://jesperbergstrom.com/

Bente Kjems Dyring

Bente Kjems Dyring er jeres facilitator på denne workshop, og hun siger:

”Workshoppen skræddersyes til jeres organisation, men vi vil altid inddrage naturen og aktiviteterne foregår udendørs. Der kræves ingen særlige fysiske forudsætninger, men praktisk påklædning og fodtøj er hensigtsmæssigt.

Eksempler på workshop temaer kunne være:

  • Strategi implementering
  • Forandringsrejser
  • Globalisering af organisationen
  • Globalt udsyn og personlig indsigt

Vil du give din organisation en anderledes oplevelse i fantastiske omgivelser med en professionel facilitering og forplejning, der kan matche selv det bedste kursuscenter, så tøv ikke med at kontakte os”

Bente Dyring har i mere end 15 år arbejdet globalt med fokus på leder og organisationsudvikling.

Vil du vide mere om Bente Kjems Dyring: http://www.dyringconsulting.dk/

Thomas Rathsack

High Performance Teams

I organisationer er en stærk high performance-kultur attraktiv af åbenlyse årsager: Den øger effektivitet, kvalitet og fleksibilitet. Det er sund fornuft og godt for forretningen at have et team af eksperter, der kan håndtere vanskelige situationer.

I 11 år var Thomas Rathsack en del af Jægerkorpsets high performance teams og ved, hvordan et high performance team fungerer.

”At være en del af et high performance team er grundlæggende en fantastisk følelse” – som Thomas udtrykker det: ”Den ægte uselviske tankegang, hvor de personlige agendaer er sat til side for teamets skyld, er ikke alene effektiv, men den tiltaler mig også.”

Thomas undgår store organisationsteoretiske udredninger, men redegør på klar og direkte facon om sine erfaringer fra Jægerkorpsets high performance teams og herunder mere end to år i krig.

Thomas tager udgangspunkt i følgende temaer:

  • Den mentale indstilling man mobiliserer i en given situation, og den adfærd man bringer ind i sit team. Attitude har en stærk indflydelse på mennesker omkring dig. Tænk på attituden som en ekstremt smitsom virus, der lynhurtigt spredes til dine omgivelser. Ingen mærker selve virussen, men alle begynder at udvise de samme symptomer.
  • Attention to detail og professionalisme.Djævlen bor i detaljen, og det er kendetegnende for professionel adfærd, at teamet bruger den nødvendige tid og energi på god planlægning, før det eksekverer.
  • Teamets erfaringer skal opsamles og akkumuleres på rette vis og distribueres på tværs i hele organisationen.

Thomas ser frem til at møde Jeres virksomhed, i de skønne omgivelser ved Vejle fjord.

Ønsker du at vide mere om Thomas, så klik videre her: https://thomasrathsack.dk/rat/

Jesper Vollmer

”Kokken i Hønsehuset”

Kokkeskole med Jesper Vollmer – Vi har fået muligheden for, at nyde godt af Jespers evner som vært hos os, under hans unikke kokkeskoler.

Vi spurgte Jesper, hvordan han ville beskrive sin måde at undervise på…

“Mine kokkeskoler er ikke som mange andre, hvor der er 12 ens stationer til aftenens 12 gæster. Her hos mig laver man mad, som var man hjemme hos en god ven…

Vi mødes i det gamle Hønsehus i Andkær Vig, til et glas koldt hvidvin og lidt snacks. Jeg fortæller lidt om min fortid, og om hvad menuen står på i dag.

Vi deler op i 3 grupper hvor en laver forret, en anden hovedret og den sidste dessert…

Alt imens vi laver mad sammen, er der fri adgang til både snacks og vin. Det skal jo være lidt hyggeligt… og til sidst sætter vi os til bords, og nyder det gode resultat”

Råvarerne er købt, knivene slebne og forklæderne strøgne – nu skal vi i gang!

Da vi nu er i den skønne skov og natur, ved Vejle fjord, kunne der godt snige sig et enkelt lille bål ind over og måske vi skal ud at finde råvarer i området.

Jesper Vollmer driver i dag Huset RÅ, er forfatter, TV kok og har en fortid som køkkenchef i Det Danske Kongehus, hvor han var i 10 år.

Læs mere om Jesper her: https://jespervollmer.dk/

Helena Grayston

En dronning udi syltetøj, marmelade og gele – hvad kalder man sådan en?

EN SYLTEDRONNING – og det er lige det hun hedder!

Syltedronningen alias Helena Grayston, kan alt hvad der er værd at kunne omkring emnet.

Helena har boet i England nogle år, og har taget en masse af de skønne engelske traditioner til sig, omkring tilbehør – f.eks. Relish, Chutney, Pesto, Pickles og meget meget mere.

En dag med Helena, hvor det gamle Hønsehus er lavet om til køkken, er en helt vidunderlig oplevelse. Det bobler og koger i gryderne, mens anekdoter og gode fif, ryger rundt og hvor humor og høj latter er med til at sætte ekstra kulør på glassene – og glassene er de små fine ting, som de nylavede lækkerier, bliver hældt på.

Skønt smager det og fantastisk smukt ser det ud. Alt efter årstiden, bliver emnet valgt – og emner, dem er der mange af. Helena kan også noget med den klassiske engelske Afternoon Tea med Scones – lyder det spændende?

Billedet er fra en af de gang Helena var her i efteråret, hvor der blev plukket spandevis af Rønnebær i skovkanten, og de blev straks lavet om til den smukkeste og mest aromatiske gele.

Vil du læse mere om Helena, og måske lure nogle af hendes opskrifter af, så klik videre her: https://www.syltedronningen.dk/

Jeanett Ansbjerg

Det søde kursus

Når Jeres faglige del af dagen er overstået, skulle hjernen måske pleases lidt, ved at slutte med at lave de skønneste søde sager.

Flotte fyldte chokolader kan sagtens laves, især med den rigtige til at guide igennem.

Vi har et samarbejde med den søde og dygtige konditor Jeanett Ansbjerg, der har vundet flere flotte priser i sin karriere, og Jeanett siger…..

”Man behøver ikke at have erfaring med at lave fyldte chokolader, da du i løbet af de par timer vi er sammen, lærer teknikkerne”
”Vi kommer til at gennemgå hvordan man tempererer chokolade, hvorefter man støber i formene, og til sidst fylder dem med forskelligt lækkert fyld.”

Mini flødebolle kursus
Her udleveres marcipan bunde, hvorefter der piskes en lækker vanille skum, der kan smages til med forskellige smagsnuancer.
Hemmeligheden bag flotte flødeboller ligger i gode råvare, teknikker og en god portion tålmodighed
I kommer til at overtrække lækkerierne med god Callebaut chokolade og dekorere efter alle kunstens regler – og eget ønske.

Det hele sluttes af med en kop kaffe eller te, og mon ikke der er lidt chokolade der skal smages – men kun lidt! – for resten skal med hjem.

Jeanett er uddannet konditor hos Gert Sørensen i Tivoli i København, læs mere om den dygtige konditor her: https://www.lanouvelle.dk/

Søren Holm

Hele Danmarks smed – ja, det er lige før det vist er den rette betegnelse, for manden med navnet Søren Holm.

I DR programmet ”Rigtige mænd” der gik sin første sejrsgang i de danske stuer i 2018, mødte vi for første gang smeden Søren, og siden har han været så ”grueligt meget igennem” som han selv udtrykker det.

Vi har lavet en aftale med Søren om, at skulle du og din virksomhed ud og have nogle sjove timer i det kuperede terræn vi har her på stedet, så er Søren den der gerne;

  • Cykler forrest
  • Løber forrest
  • Kajakker forrest
  • eller noget andet forrest
    ………og nok også den der puster mest.

Han er så klar til nogle timer, hvor de gode historier, leg og hygge er højt prioriteret – så lad os tage en snak om en firmadag, hvor Søren kunne indgå.

Da vi nævnte for Søren, at vi faktisk også havde et køkken hvor man kunne lave mad sammen, smilede han meget bredt og sagde ”det vil jeg også rigtig gerne være med til”.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din kommende teambuilding dag i Andkær Vig – eller et helt andet sted.

Højgaard Event har mere end 20 års erfaring med at arrangere store og mindre Events. Vi har adresse i det smukke Andkær Vig, med skov, mark og arealer, ganske få meter fra Vejle fjord.